Për herë të parë ndriçohet rruga për në hotel Biser!
Për herë të parë ndriçohet rruga për në hotel Biser!

Për herë të parë ndriçohet rruga për në hotel Biser!

Një tjetër bashkëpunim i bashkisë lokale dhe udhëheqësis së hotel Biserit për ndriçimin e rrugës prej fshatit deri në hotel.

Një investim prej 300 eurosh në total, ku 50% është mbuluar nga vet hoteli.

Për tu theksuar është fakti se kjo rrugë ndriçohet për herë të parë.

Kryetari i bashkisë lokale Fatmir Dauti ka bërë të ditur se në ditët në vazhdim do të ndriçohet edhe një tjetër rrugë në fshat, në të cilën gjithashtu nuk ka pasur asnjëherë ndriçim natën!

Për më shumë informacione do tju informojmë në ditët në vazhdim!

Schreibe einen Kommentar

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.