Pas shumë vitesh pritje, shtrohet rruga me asfalt!

Para disa ditëve komuna e Strugës filloj punimet për shtruarjen e 2 rrugëve me asfalt, nga të cilat njërën ka përfunduar pikërisht sot. Bëhet fjalë … Lexo më shumë.. "Pas shumë vitesh pritje, shtrohet rruga me asfalt!"

Albnor Kaba grumbullohet me kombëtaren shqiptare U-19

Albnor Kaba ka marrë ftesë nga kombëtarja shqiptare e futbollit U-19 në grumbullimin e radhës në Tiranë, ku janë duke kryer seancat stërvitore dhe ndeshje … Lexo më shumë.. "Albnor Kaba grumbullohet me kombëtaren shqiptare U-19"

Kf Shkëndija U-17 merr Albnor Kabën nga Ohri!

Ekipi i grupmoshave U-17 i KF Shkëndija nga Tetova ka zhvilluar dy ndeshje miqësore këtë javë, një kundër KF Shkupit(0:0) dhe tjetra kundër KF Kumanovës(1:1), … Lexo më shumë.. "Kf Shkëndija U-17 merr Albnor Kabën nga Ohri!"

Vjen edhe humbja e parë për boksierin Dielli Alushi

Është regjistruar dje në mbrëmje edhe humbja e parë në boks për Dielli Alushin i cili kundërshtarë kishte boksierin Roustand Mballa me përvojë të lartë … Lexo më shumë.. "Vjen edhe humbja e parë për boksierin Dielli Alushi"

Një tjetër aksion nga Bashkësia Lokale!

Kanë kaluar pak më shumë se dy muaj që bashkësia lokale në fshat mundësoi dhe organizoi ndriçimin e dy rrugëve kryesore, dhe më pas ata … Lexo më shumë.. "Një tjetër aksion nga Bashkësia Lokale!"

Ariana Ajdari nga Kalishti grumbullohet me kombëtaren e futbollit U-19 për Maqedoninë e Veriut!

Nümbrecht – Futbollistja 17-vjeçare Ariana Ajdari nga Kalishti i Strugës, futbolliste e klubit TuS Homburg-Bröltal është grumbulluar për kualifikimin e Kampionatit Evropian U19 me Maqedoninë …

Pas shumë vitesh pritje, shtrohet rruga me asfalt!

Para disa ditëve komuna e Strugës filloj punimet për shtruarjen e 2 rrugëve me asfalt, nga të cilat njërën ka përfunduar pikërisht sot. Bëhet fjalë për rrugën në të cilën nga të dyja anët banojnë familjet Alushi dhe në fund të saj ato Shabani, Elmazi dhe Mustafai.

Paraprakisht është bërë ndërhyje në gjendjen egzistuese të rrugës, duke niveluar atë me zhavorr dhe pastaj shtruarjen me shtresë mbajtëse-përfundimtare prej 6-7 cm.

Lexo më shumë..„Pas shumë vitesh pritje, shtrohet rruga me asfalt!“

Foto nëpër fshat

Fotot janë bërë nga autor të ndryshëm të cilat janë marrë në internet gjegjësisht Google Earth apo Facebook dhe një pjesë e konsiderueshme janë të bëra nga Lindim Jusufi.