Foto Galeria

Në këtë galeri keni mundësi që të shihni mbi 400 foto të ndryshme nga fshati jonë turistik dhe pothuajse se gjeni foto  nga të gjitha stinët e vitit. Shumë foto janë marrë në Facebook ose edhe ne Google Earth nga autor të pa identifikuar,kurse një pjesë e madhe e tyre janë të bëra nga Lindim Jusufi.

 

Foto-Panoramë

« 1 von 8 »

Foto të ndryshme nëpër fshat

« 1 von 24 »

Kalishti në dimër 2012

« 1 von 21 »

Kalishti në dimër 2008

« 1 von 13 »

Foto të vjetra

« 1 von 3 »

Foto nga gjenerata e fundit futbollistike

« 1 von 5 »

Asfaltimi i rrugëve në vitin 2006

« 1 von 2 »

Foto të ndryshme nga muaji Janar-Mars të vitit 2009

« 1 von 30 »
Top