Monat: Oktober 2015

Rruga Strugë-Kalishtë, një përrallë e njëjtë nga e kaluara!

Rruga magjistrale nga qyteti i Strugës, në drejtim të fshatit Kalishtë,  në disa vende shfaqet e dëmtuar dhe me gropa gjë që  ka krijuar  pengesë për qarkullimin normal të mjeteve.Kjo situatë ka krijuar pakënaqësi të banorët e këtij lokaliteti dhe te

Nga sot ska më probleme me ujin, rezervuari i ri hyn në funksion!

Përfundimisht duke filluar nga dita e sotme, fshati jonë do të furnizohet me ujë nga rezervuari i ri, projekt ky i cili u investua nga mërgimtarët e fshatit.

Top