Përfshihet nga vërshimet e ujit fshati jonë si rezultatet i reshjeve të shumta atmosferike ditëve të fundit!

Është përfshirë nga vërshimet e ujit fshati jonë si rezultatet i reshjeve të shumta atmosferike ditëve të fundit dhe shkrirjes së shpejt të borës. Në mëngjesin e sotëm shumë shtëpi janë gjendur pothuajse të përmbytura nga uji në përdhes,ku niveli i ujit ka qënë 30 cm mbi tokën duke shkaktuar edhe dëme të konsiderueshme materiale.

wpid-img-20150201-wa0005.jpg
wpid-img-20150201-wa0001.jpg
wpid-img-20150201-wa0002.jpg
wpid-img-20150201-wa0003.jpg
wpid-img-20150201-wa0004.jpg
wpid-img-20150201-wa0005.jpg
wpid-img-20150201-wa0006.jpg
wpid-img-20150201-wa0011.jpg
wpid-img-20150201-wa0012.jpg
wpid-img-20150201-wa0014.jpg
wpid-img-20150201-wa0016.jpg

 

Oborret e shumë shtëpive pothuajse janë të përmbushura me ujë duke vështirësuar edhe lëvizjen. Nga të gjithë lumenjtë e vegjël në fshat, uji ka dalë jasht shtretërve duke vërshuar nëpër fshat në mënyrë të pa ndaluar.

Nuk është marrë akoma asnjë iniciativë për të të përballuar këtë. Mbase edhe moti i keq po vështirëson edhe më shumë gjendjen për një mobilizim të mundshëm.

 

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*