Vazhdojnë deri në Strugë punimet për asfaltimin e rrugës! 

Kanë vazhduar edhe më tej përgatitjet dhe punimet për asfaltimin e rrugës Strugë-Kalishtë. Gjatë ditës së djeshme duke vazhduar edhe sot.Sipas informacioneve zyrtare,  gërryerja e asfaltit të vjetër në një trashësi prej 3 cm (duheshte 3 cm)  do të bëhet deri në Strugë, më sakt deri tek rrethrrotullimi i parë.

Një afat të caktuar për kryerjen e këtyre punimeve nuk ka, ndërkohë ngelet për tu parë nëse punimet do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim me të njëjtin ritëm!
Foto: Lindim J.


Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.