Ujin e pishem nuk e paguajm,rrymen elektrike po.Pse keshtu?

ujtiPa rryme edhe jetohet,por pa uje,hiq fare,megjithate edhe ate uje qe ne e konsumojme nuk e paguajme.

Perse rrymen e paguajm ne rregull kurse ujin jo?Mos duhet valle qe dikush te na kerkoj parate duke na folur ne gjuhen maqedone?Se logjika aty te çon.Rrymen e paguajm te gjithe ne rregull,kurse ujin qe eshte shume fish me i lire nga rryma dhe dhjetra here me i nevojeshem nuk e paguajm.

Mendimi ishte qe pak a shume te shohim veten ku jemi edhe sa nuke eshte vone te veprojme ne ate qe duhet.Me pagesen e ujit te pishem askend nuk e bejm te pasur perpos vetes tone dhe fshatit.Ne çfardo problemi qe me vone mund te hasim,kerkojm riparim te menjehershem per te pasur uje te pishem.Dmth aty kerkojme zgjidhje edhe nderhyrje urgjente?Sa interesant..?!

Eshte marr iniciative qe ne kete faqe te publikohen te gjithe ata emra qe nuk kane paguar uje te pishem dhe te shohim se „kush ku e ka vendin ne kuvend“.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*