Kujdes:Uji i pijshëm në Kalishtë i rrezikshëm me bakterie!

Në pjesë të ujësjellësit të qytetit në Strugë si dhe në ato të disa fshatrave të rajonit të Strugës mungojnë preparatet dezinfektues,ndërsa ujin të cilin e konsumojnë banorët e fshatrave Morovishtë dhe Kalishtë në drejtimin mikrobiologjikë është i ndotur kanë treguar analizat e fundit të bëra nga Qendra Rajonale e Shëndetit Publikë.

wpid-shkupi_pas_vjenes_ka_uje_me_te.jpg

Sipas drejtorit të kësaj Qendre Atanasko Mihajllov përvec këtyre dy fshtarve më herët nga e Agjensionit për Ushqim, është shqiptuar ndalimi i përdorimit për pije i ujit nga sistemet e ujësjellësve të disa fshtarave të Strugës si:Veleshtë ,Ladorisht, Misleshovë,Kalishtë,Bixhovë,Tatesh dhe disa lokalitetet të tjera.(Strugalajm.com)

www.kalishti.ch

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*