Struga dhe disa fshatra pa ujë nesër nga ora 11:00-17-00

Gjatë ditës së nesërme (17 shtator)nga ora 11 deri në ora 17 banorët e qytetit si dhe të disa fshtarve që furnizohen me ujë nga Ndërmarrja e Ujësjellësit”Proaqua”nuk do të kenë ujë nioftojnë nga kjo kompani.

wpid-voda_vo_cheshma11-610x250.jpgArsyeja për ndërprerjen sic bëhet e ditur është realizimi i punimeve nga ana e EVN në fshatin Shum ku janë të stacionuara pompat gjë që do të sjelli mungesë uji apo furnizim me presion të ulët në disa pjesë të Strugës(StrugaLajm.com) 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.