Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
Projektet tona – www.kalishti.ch

Projektet tona

Ashtu eshte siç e kemi përmendur edhe në kryefaqe të shoqatës,ne pësuam një riorganizim në vitin 2012 (diku nga mesi i vitit) dhe që atëherë kemi realizuar 3 projekte të një pas njëshme (projekti i rezervoarit të ujit të pishëm është në përfundim e sipër).

Fillimisht  e pamë shumë të nevojshme dhe urgjente ndërhyrjen në pastrimin e varrezave të fshatit dhe mbrojtjen e tyrë me një murë në anën perëndimore së tyre.Më pas vazhduam në qendër të fshatit ku duhej të mbaronim planin e nisur nga komuna e strugës nën udhëheqejen e BDI-së të cilët kishin premtuar një shatërvan në mesin e një „rrethrrotullimi“,projekt që ne e shëndruam në një vend për flamur në shtizë.Dhe së fundi jemi në përfundim e sipër me rezervoarin e fshatit i cili ndërtohet krejtësisht i ri dhe me një vëllim shumë më të madh se ai i vjetri dhe shumë më i avancuar.

Më posht keni mundësi që të shihni dhe të ndiqni projektet me anë të fotografive.

Varrezat para dhe pas përfundimit të punimeve!

« 1 von 9 »

Qendra e flamurit në shtizë

« 1 von 3 »

Rezervoari i ujit të pishëm

« 1 von 7 »

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Top