Shkolla e Kalishtit: Shoqata nga Zvicra vendos të ndihmojë financiarisht!

Në mbledhjen e zhvilluar mbrëm në Zürich nga kryesia e shoqatës,është vendosur që disa punime nga renovimi i shkollës në Kalisht të financohen nga shoqata jonë këtu në Zvicër. Duke u nisur nga fakti se kjo shoqatë relizoj një sër projektesh në një interval të shkurtër kohor, dhe ndërkohë pjesa më e madhe e anëtarëve këtu në Zvicër ende nuk kanë paguar antarsimin për vitin 2014,ne disi arritëm të gjejmë një zgjidhje duke ndarë një shumë të hollash prej CHF 2750  nga buxheti jonë. Bashkfshatarët gjithashtu në organizim e sipër janë mobilizuar duke ju vënë në ndihmë fëmijëve që mësojnë aty.016

Fillimisht do ndërhyet aty ku më së shumti është e nevojshme, pra, do ndërrohen dritaret e 2 klasëve të cilat nuk janë ndërruar që nga ndërtimi i shkollës, dhe do shtrohet izolim në dysheme te klasëve. Nga bashkfshatarët do lyhen muret nga brenda të të dy klasëve,korridorit dhe zyrës së mësuesëve. Akoma nuk kemi informacion të saktë nëse punimet dhe renovimi do jetë më i gjerë. E gjitha varet nga buxheti dhe ndihma bashkfshatarëve që jetojnë në Kalisht dhe e mërgimtarëve në perëndim.

Ne ju lusim edhe njëherë të gjithë mërgimtarëve për të mbështetur këtë iniciativë. Ata që jetojnë në perëndim të kontaktojnë në këtë faqe ose me personat e poshtshënuar:

 • Mirson Elmazi          079 708 77 43
 • Arbnor Rexhepi      076 583 34 25
 • Jeronim Sadiku       076 341 69 22
 • Arjan Rexhepi         076 701 50 94
 • Migjen Dauti             migjen.dauti@gmail.com
 • Astrit Dalipi              079 193 99 69
 • Ljutfi Ibraimi           078 840 07 57
 • Albrim Kamberi      078 840 58 33
 • Ylli Mimini                076 275 99 27
 • Dalip Dalipi               076 561 23 33
 • Esat Dalipi                 076 560 85 86
 • Blertan Mimini        076 543 37 20
 • Lindim Jusufi          079 104 55 66

Për të gjithë ata të cilët nuk jetojnë në Zvicër le të kontaktojnë në emailin info@kalishti.ch dhe më pas do marrim ne kontakt të detajuar me secilin.

Njëra dorë lan tjetrën, të dyja lajnë fytyrën.Le ta bëjmë këtë për fëmijët dhe për të ardhmen tonë.

« 1 von 39 »

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.