Shkolla e Kalishtit: Ja kush na mbështeti fuqishëm!

Kur rinovimi i shkollës dhe të gjitha punimet janë në përfundim e sipër, ne edhe njëher i falenderojmë të gjithë ata persona privat, ndërmarrje dhe firma të ndryshme që nuk kursyen për të ndihmuar këtë iniciativë tonën. Në fakt i gjithë ky investim duhej shumë kohë më parë të bëhej nga Komuna e Strugës ose nga Ministria e Arsimit,por përveç premtimeve boshe nuk morëm as edhe ndihmën më të vogël.

kalishti-feleminderitPolitika dhe poilitikanët në këtë rast për ne ishin pika uji, që mbushni një oqean premtimesh..dhe detra të pa numërta gënjeshtrash.Ne fal mbështetjes jashtzokinisht të madhe ,mësuam që t’ia daliam mbanë vetë dhe të mos varemi nga askush në jetë,pa lejuar që edhe hija jonë të na braktis ndërkohë që ishim në errësirë.

002

010

016

Përveç bashkfshatarëve të cilët në një numër masiv ndihmuan me të gjitha mjetet e mundëshme në rinovimin e shkollës, mbështetje patëm edhe nga persona dhe firma të ndryshme që nuk janë nga Kalishti. Një listë të detajuar do publikojmë në javën e ardhëshme kurse sot do përmendim ata të cilët na mbështetën fuqishëm:

 • Shoqata „Valët e Liqenit“ Zvicër
 • Ziadin Sela
 • „Baza e Betonit“ në Frëngovë
 • „Euro Bus“ nga Veleshta
 • Neim Murtishi nga Ladorishti
 • Restorant „Perla“ me pronar Gajur Kaba
 • Ëmbëltore „Dredhëza“
 • Maliq Kasami
 • Mieser Bojku
 • UNI Ndërkombëtar Strugë
 • Elektro Promet
 • Ime Lufi
 • Zenel Reçi
 • Mentor Nazifi
 • Afrim Rahmani
 • Bekim Kompani nga Teferiçi
 • Asnera 96
 • M-M Kompani
 • Neim Selimi- Furra e Bukës Strugë
 • Genc Komerc
 • Firma „Pro Univers“ nga Fierishti me pronar Jeton Sinani
 • Fabrika „Pevalit“ nga Livadhia
 • „Alla Kompani“ nga Koroshishta
 • „Roçi“ nga Belica
 • Firma për nxemje „Roçi“
 • Firma për nxemje „Suiss Reisen“ nga Zagraçani
 • „Versus Beach“ nga Struga
 • „TV Kaltrina“ nga Struga
 • Restorant „Vanilla“ me pronar Astritit Selimi
 • Lalezar Bojku nga Veleshta
 • Firma „Arkom“ nga Bixhova
 • Adi Amiti nga Struga
 • „Amiti Kompani“ nga Koroshishta
 • Firma „An Bautechnik GMBH“ nga Zvicra me Pronar Natmir Asani & Burim Abedini
 • E.A Partners AG nga Zvicra me Pronar Flamur Elmazi
 • Kelmend Abazi
 • Si dhe shumë të tjerë cilët kanë zgjedhur të qëndrojnë anonim!

Duke ju uruar të gjithëve sukses në bizneset e tyre,ne shprehim mirënjohjet dhe falenderimet më të veçanta për të gjithë!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.