Shkëlzen Alushi, një nga 5 talentet e rinj në futbollin Zvicëran! 

Shkëlzen Alushi është futbollisti i talentuar nga Kalishti i cili bën pjesë në 5 më të mirët në Zvicër për grupmoshat e reja. Shkëlzeni ka treguar klas dhe talent në një turnir të organizuar nga Volkswagen, i cili ka luajtur bashk në ekip me futbollistin e njohur shqiptar Admir Mehmedin dhe kanë fituar këtë turnir duke bërë të gjithë publikun  për vete.

Zgjedhja si talent i ri është bërë nga federata e futbollit Zvicëran në bashkëpunim me organizatorët e turnirit dhe markën e njohur botërore të automobilave Volkswagen.
Shkëlzeni jeton në kantonin e Luzernit ku edhe luan në futboll për grupmoshat e reja.

I lindur dhe rritur në Zvicër, me një mbështetje të fuqishme familjare të cilët gjithashtu adhurues të futbollist, ai shpreson që një ditë talenti dhe puna e tij të japin rezultat duke luajtur në një nga ligat më të mira evropiane.

Lindim J.

Veröffentlicht in Lajme nga Kalishti

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Kategoritë e Lajmeve

Kategoritë: