Rrëzohet shtylla e kabllove të internetit dhe TV! Kompania në gjumë!

Kanë kaluar disa ditë nga rrëzimi i shtyllës e cila mban kabllot e internetit, TV, telefonit, pjesërisht dritave të fshatit dhe nga askush asnjë reagim. Edhe pse kompania kabllovike e TV Kaltrina në Strugë është informuar për rastin në fjalë, vazhdon mos të ketë asnjë ndërhyrje për të ngritur shtyllën e cila për fat qëndron e mbështetur në shtyllën e betonit.

Ndërkohë përveç kësaj janë edhe disa shtylla të tjera të cilat „mezi qëndrojnë në këmbë“ dhe paraqesin rrezik të lartë për të gjithë kalimtarët e rastit.

Gjatë ditës së sotme do të kontaktojmë organet kompetente të kompanisë kabllovike „TV Kaltrina“ për të marrë më shumë informacione në lidhje me këtë.

Veröffentlicht in Uncategorized

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Kategoritë e Lajmeve

Kategoritë: