Përshumvjet edhe Gëzuar Kurban Bajramin!

Vizitor, miq, bashkatdhetar, mërgimtar të dashur, www.kalishti.ch ju uron të gjithë besimtarëve myslimanë Gëzuar edhe Përshumvjet Kurban Bajramin!

wpid-1412405593797.jpgQoftë një vit i mbarë dhe i suksesshëm për të gjithë. Begatia, lumturia,  shëndeti dhe dashuria familjare mbizotrëoftë në shpirtrat tuaja!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*