Bekim Jusufi, hap dyert drejt suksesit per Alban Berishën!

Ka përfunduar edhe një tjetër transferim i sukses’shëm protagonist kryesor i të cilit është Bekim Jusufi.

Lojtari i radhës për të cilin është hapur një kapitull i ri suksesi në botën e futbollit është kosovari Alban Berisha i cili ka nënshkruar kontratë profi me klubin futbollistik Académica të Portugalisë. Talenti i tij mbreslënës u zbulua falë Bekim Jusufit i cili në mbështetje të talentëve të rinj mundësoi edhe transferimin e suksesshëm nga ekipi amator si Wienerberg drejt ekipit të njohur Académica.

Weiterlesen ›

Veröffentlicht in Lajme nga Kalishti

Përse kaq shumë zhurmë për asgjë?!

Përse shumë zhurmë për asgjë?

Tashmë i madh edhe i vogël në fshat kanë marrë veshë lajmin se Rini Sadiku apo “Camping Rino” e ka blerë (lexojeni mirë E KA BLERË) vendin para shkollës në fshat për të zgjeruar biznesin e tij të filluar disa vite më parë. Deri këtu ska asnjë problem,përkundrazi, do përfitoj fshati dhe dëme nuk do të ketë,kjo është e sigurt!

Por në fakt,po bëhet shumë zhurmë për asgjë?Ku është problemi këtu?

Në fakt edhe nuk ka.Kur e mundshmja” pyet të “ pamundshmen” se ku jeton? Ajo u përgjigj: në ëndrrat e të paaftëve. Kështu është edhe tek ne, bile njejt si ajo puna e  dhelprës që nuk arrinte dot rrushin..po nejse, e kalojmë këtë!

0

Weiterlesen ›

Veröffentlicht in Lajme nga Kalishti

„Fshati Kalishtë meriton më shumë“ 

Zv/ministri i Transportit dhe Lidhjeve i shoqruar nga  drejtori i NP “Rrugët e Maqedonisë” Gajur Kadriu  sot kanë  ndjekur nga afër asfaltimin e rrugës në fshatin Kalishtë . 

Rruga Kalisht e cila e lidh me qytetin e Strugës është investim i parapar  në kuadër të projekteve për vitin 2016.

Weiterlesen ›

Veröffentlicht in Lajme nga Kalishti

Vazhdojnë deri në Strugë punimet për asfaltimin e rrugës! 

Kanë vazhduar edhe më tej përgatitjet dhe punimet për asfaltimin e rrugës Strugë-Kalishtë. Gjatë ditës së djeshme duke vazhduar edhe sot.Sipas informacioneve zyrtare,  gërryerja e asfaltit të vjetër në një trashësi prej 3 cm (duheshte 3 cm)  do të bëhet deri në Strugë, më sakt deri tek rrethrrotullimi i parë.

Weiterlesen ›

Veröffentlicht in Lajme nga Kalishti

Fillojnë punimet për asfaltimin e rrugës për në  Strugë! 

Ka filluar dje përgatitja e rrugës për në Strugë,  e cila më pas do të asfaltohet. Fillimisht është parë një makineri i tipit frezë, duke hequr pjesën e sipërme të asfaltit e cila duhej të jetë  3-5 cm, por që realisht ndryshon nga teoria.

Weiterlesen ›

Veröffentlicht in Lajme nga Kalishti

Kategoritë e Lajmeve

Kategoritë: