Ndryshime si rezultat i faktorit „njeri“..

Fotoja flet më shumë se 100 fjalë dhe tek e fundit çdo fjalë do ishte e tepërt. Është një periudhë dhe interval kohor 4 vjeçar dhe „faktori njeri“ është përgjegjës për secilin ndryshim në jetën e përditshme!

image

Aq sa është për të ardhur keq, aq është edhe për të qeshur..Mbase është ndoshta edhe krejtësisht normale, vështirë të paragjykosh në të tilla raste!

Me plot bindje duhet thënë se njeriu përfundimisht duhet mos të ketë frikë aspak nga ligji, njeriu duhet të ketë turp dhe frikë nga ndërgjegjja e tij.

www.kalishti.ch

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*