Me një „1 kg borë“ e rënë, kaos me energjinë elektrike!

Është dita e tretë në të cilën fshati jonë dhe shumë të tjerë në rrethinë të Strugës kanë mungesë të energjisë elektrike. Përveç motit të keq dhe të ftohtit, si rezultat i mungesës së energjisë elektrike, për pasojë na duhet të përballetëmi edhe me mungesë të ujit të pijshëm.

Nga bashkësia lokale na informojnë se është kontaktuar disa herë në ditë EVN-ja për të zgjidhur problemet e rrymës, po për fat të keq asnjë reagim nga askush.Shtylla të zdruara nga bora apo në gjendje të rëndë shihen nëpër rrugë dhe gjithçka po shkon në vesh të shurdhër dhe po shihet nga sytë qorre, ndërsa komuna e Strugës duket se po shijon „gjumin dimëror“.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.