Më në fund mbushen gropat në rrugën e Kalishtit!

Më në fund pas një sërë reagimesh nga ana e qytetarëve të Kalishtit dhe jo vetëm gropat në rrugën magjistrale të liqenit në drejtim të fshatit Kalishtë janë mbushur.Sanimi i gropave nga ana e Ndërmarrjes ”Makedonia Pat”edhe pse i vonuar është përshëndetur nga banorët e këtij lokaliteti të Strugës edhe pse sipas tyre ishte e nevojshme një ndërhyrja më rrënjësore .

image

Rruga magjistrale nga qyteti i Strugës, në drejtim të fshatit Kalishtë, prej kohësh në disa vende shfaqeshte e dëmtuar dhe me gropa gjë që  kishte krijuar  pengesë për qarkullimin normal të mjeteve.Kjo

image

image

image

situatë  krijoi pakënaqësi të banorët e këtij lokaliteti dhe te ata që shfrytëzojnë këtë rrugë për komunikim.(Strugalajm.com)

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.