Lëvizja e PDSH-së strukturohet edhe në Kalishtë!

Dje (27.02.2015) me fillim në orën 18:00 u zhvillua kuvendi zgjedhor i Lëvizjes për reforma në PDSH në nëndegën e Kalishtit.

Në atmosferë të ngrohtë, debatiese dhe Demokratike për Kryetar të Nëndegës u zgjodh Nexhmi Mustafi, ndërsa për kuvendar Zarif Elmazi.


wpid-image-4-2ylul7bgrvmio2xx5jbgne.jpeg

Kryetari i Degës Syrija Rashidi, përshëndeti të pranishmit dhe i njoftoi me detaje hapat që do të merren deri në kulmimin , me kongresin e 22 marsit, kongresit te rregullt të VI të PDSH-së.

Komisioni për Informim

Lëvizja për reforma në PDSH /StrugaLajm.com

www.kalishti.ch

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.