„Lagu sot e rruaju në mot“

Rruga Strugë-Kalishtë është pothuajse më e lëna pas dore nga organet kompetente, duke e lënë atë në mëshirë të fatit pa asnjë intervenim minimal. Dhe sikur të mos mjaftonte kjo, „shteti“ ka sens edhe për të luajtur dhe tu tallur me këtë rrugë.

Para 2 muajve hapën gropat duke i bërë gati për asfaltim, kurse sot (mesiguri ju ka rënë rruga këndej nga Kalishti) ata kanë bërë lyerjen me zift.

image

Asfaltimi do bëhet me shumë mundësi pas 2-3 muajve, dasht zoti nuk zgjat më shumë..

Për tu theksuar është gjithashtu edhe sinjalizimi në mënyrën më të rregullt të mundshme. Vetëm ata që kanë bërë këtë sinjalizim e kuptojnë.

Meqë një numër i konsideruar i shoferëve kanë shpuar gomat e automjeteve nëpër këto gropa, nuk ngelet asgjë tjetër përpos tju këshillojmë të bëni kujdes pasi numri i gropave është vërtet i madh.

image

image

image

image

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.