Ladoja me ofertë të drejtpërdrejt për qytetarët Strugan! 

Projekti është i lidhur drejtpërdrejtë me korzon e qytetit të Strugës, projekt i cili ka për qëllim një ndriçim të ri dhe moderne për gjatë gjithë gjatësisë dhe gjërësis të korzos.

Lavdërimi pati edhe një takim të rastësishëm me qytetarët Strugan duke marrë informacione nga vet ata me hallet dhe mangësitë të cilat duhet rregulluar dhe zgjidhur në të ardhmen.
Lavdërimi gjithashtu paraqiti edhe projektin tjetër i cili ka të bëjë me deponin e Strugës, premtim të cilin dështuan ta realizojnë të dy kryetarët paraardhës.

Veröffentlicht in Uncategorized

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Kategoritë e Lajmeve

Kategoritë: