Krasta e Kalishtës: Kështu do të shëndrrohet në zonë turistike! (20 Foto)

Ashtu siç ju kishim informuar edhe në ditët e kaluara,kjo zonë turistike duhet të shtrihet në një hapësirë prej 14 hektar. Në kuadër të këtij kompleksi turistik janë paraparë  hotele ,apartamente, vila me një kapacitet prej rreth 1.000 dhomash për vendosje, si  dhe objekte tjera  . Toka ndërtimore  do të shitet me çmimin fillestar prej 1 euro për metër katror.

 

001_Krasta

 

 

002_Krasta

 

003_Krasta

 

004_Krasta

 

 

005_Krasta

 

 

006_Krasta

 

 

007_Krasta

 

 

008_Krasta

 

 

009_Krasta

 

 

 

010_Krasta

 

 

 

011_Krasta

 

 

 

012_Krasta

 

 

013_Krasta

 

 

014_Krasta

 

 

015_Krasta

 

016_Krasta

 

017_Krasta

 

018_Krasta

 

019_Krasta

 

020_Krasta

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.