Krasta do të shëndrrohet në zonë turistike!

Nëse gjithcka shkon sipas parshikimeve të autoriteteve ”Krasta” e fshatit Kalishtë në Strugë që ndodhet në afërsi të liqenit do të shëndrrohet në një zonë zhvillimore turistike me hotele dhe shtëpi pushimi.

image

Kjo zonë turistike do të shtrihet në një hapësirë prej 14 hektar. Në kuadër të këtij kompleksi turistik janë paraparë  hotele ,apartamente, vila me një kapacitet prej rreth 1.000 dhomash për vendosje, si  dhe objekte tjera  . Toka ndërtimore  do të shitet me çmimin fillestar prej 1 euro për metër katror./StrugaLajm.com

www.kalishti.ch

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.