Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
Futbollistët – Gjenerata e fundit – www.kalishti.ch

Futbollistët – Gjenerata e fundit

Në këtë galeri keni mundësi që të shihni fotot e gjeneratës të funidt të futbollistëve të Kalishtit nga viti 2003-2006.Ky ekip ishte edhe i fundit që ka përfaqsuar Kalishtin zurtarisht në Ligën Komunale të Strugës,të cilët patën sukses për 3 vite radhazi. Atë kohë iniciator të cilët rihapën klubin (pas „gjeneratës të artë“ të viteve 90-ta ku ndër të tjerë luajtën futbollist si : Ekuri Dalipi, Rexhep Aliu, Urim Jusufi, Amir Jusufi,Suat Jusufi, Ramiz Aliu,Adi Mimini, Ismail Maksuti, Betulla Dauti, Vangjell Tanaskoski, Arben Rexhepi, Ilfi Elmazi, Minir Mahmudi,kërkojmë falje për ata të cilët nuk e gjejnë veten në listë) ishin : Metat Hajdari,Betulla Dauti dhe Florim Rexhepi.

Për 3 vite me radhë klubi u radhit në vendin e dytë në tabel, dhe ishin kushtet financiare problemi kryesor,që nuk mundësuan pozicionim në vend të parë. Që kjo gjeneratë u shpërbë dhe  u shpërnda nëpër europë,  ndikoj emigrimi ,ku pothuajse 80% e futbollistëve lëshuan fshatin për tu larguar drejt perëndimit. Për arsye të ndryshme dhe mungesë të teknikës jo shumë të zhvilluar në ato vite,në galeri nuk ndodhen të gjithë futbollistët të cilët luajtën për 3 vite me radhë. Këtu do përmendim pjesën më të madhe e ndërkohë kërkojmë falje për ata të cilët nuk do gjejnüe veten e tyre në listë ,ata ishin : Leonard Dalipi, Fitim Dalipi, Shebi Aliu, Lindim Jusufi,Ditmir Aliu, Blerton Elmazi, Valdet Vinca, Fatmir Dauti, Shpendim Sadiku, Jetmir Mimini, Besian Mimini,Artim Dauti,Jeronim Sadiku,Merim Rexhepi,Ylli Mimini,Vesel Maksuti, Fatos Kolonja, Betim Etemi, Esat Dauti,Besart Iljazi,Mixhen Elmazi,Natmir Elmazi,Vigan Rexhepi,Ermal Dauti..

Top