www.kalishti.ch
Foto nëpër fshat

Foto nëpër fshat

Fotot janë bërë nga autor të ndryshëm të cilat janë marrë në internet gjegjësisht Google Earth apo Facebook dhe një pjesë e konsiderueshme janë të bëra nga Lindim Jusufi.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert