Fillon lyerja e shkollës nga brenda dhe jashtë!

Sot gjatë orëve të para të mëngjesit ka filluar edhe lyerja e shkollës si nga brenda ashtu edhe nga jashtë. Ndërkohë po shtrohet banaku i secilës dritare me mermer ngjyrë të kaltër, punime të cilat i ka marr përsipër me shpenzimet e veta firma „MM Kompani“  nga Ladorishti me pronar Metali Malo. 

wpid-image-3c94e863fe996dd841522f546181998544ca665052b38daab0e095256af28461-v.jpg

wpid-image-6bf1cd12e45570d66c31f3e0293f0ef747e39329b884ba916877ad4f3a1a65df-v.jpgwpid-image-b1746b53012f66f5a5450bfe6054edd19b2705192f0bf331fca57e6bf85fa897-v.jpgwpid-image-3e8d3c6fc03d075e2264b211bf032e2b6c81b39cae82ef352abd10acb01906af-v.jpg

wpid-image-29e48ad4a6dc3a8531426e9c3c99a709538d4af5cc81ba596f5c035c7b6ff2f9-v.jpg

wpid-image-0e9b43d25246e219d52f259d8883855c8f8184d2bd286f7abe55a73e22689a1c-v.jpg

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*