Fillojnë punimet për renovimin e pjesërishëm të shkollës!

Nuk ka kaluar as edhe 1 ditë që pas mbledhjes së kryesis të shoqatës në Zvicër e cila dha dritën jeshile për renovim, në shkollën e fshatit kanë filluar punimet nga vullnetarë të ndryshëm për kryerjen e punimeve. Ashtu siç ju kemi informuar edhe më herët,do ndërhyet aty ku është urgjente,do shtrohet izolim dhe parket në dysheme dhe do ndërrohen dritaret e dy klasëve. Pjesa tjetër sa i përket suvatimit të mbrendshëm edhe të jashtëm ,pritet të vendoset në ditët në vazhdim.016

Është për të ardhur keq se në çfar gjendje arriti të katandiset kjo shkollë,duke pritur  premtimet e politikanëve tanë,të cilët mashtruan me vite radhazi të gjithë bashkfshatarët. Edhe kësaj here të lodhur edhe të zgjënjyer thellësisht,ne si shoqatë këtu në Zvicër në bashkpunim me bashkfshatarët vullnetar në fshat ,vendosëm që të vetfinancojmë sërish një tjetër projekt të radhës. Komuana vazhdon të hesht duke mos vënë ujin në zjarrë..dhe jo vetëm kaq,por as që ndez zjarrin fare!

 

Foto të bëra nga Drini Mustafai dhe Arjan Rexhepi

001
001
« 1 von 28 »

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*