Edhe një tjetër rrugë në fshat ndriçohet për herë të parë!

Ashtu siç ju kishim informuar edhe në javën e kaluar se do të ndriçohet një tjetër rrugë në fshat, edhe kjo për herë të parë, sot kryetari i bashkisë lokale Fatmir Dauti ka konfirmuar lajmin dhe ka mbajtur fjalën.

B

Bëhet fjalë për rrugën e cila të çon tek Minir Mahmudi, rrugë e cila kurrë nuk ka pasur ndriçim natën. Një investim prej 350 euro dhe e financuar plotësisht nga bashkia Lokale. Një falenderim për kryesinë dhe kryetarin të cilët kanë filluar të „lëvizin gurët“ aty ku është mundësia dhe nevoja.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.