Edhe në Kalisht uji i liqenit del nga shtratit!

Ashtu siç është raportuar gjatë ditës së sotme se uji i liqent të Ohrit është ngritur duke kaluar maximalen e lejuar dhe ka dal nga shtrati i tij në shumë vende si në Ohër ashtu edhe në Strugë, tani kanë ndodhur edhe në Kalisht.

Si pasojë e shirave të rrëmbyeshëm niveli i ujit është rritur ndjeshëm ditët e fundit duke bërë që uji të dal nga shtrati i tij.

Deri tani nuk është raportuara për dëme materiale apo në njerëz.

Fotot dhe videot janë bërë nga Ergin Elmazi.

Admin: Lindim Jusufi

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*