Dita e tretë e punimeve në shkollë, betonohen dyshemet e klasëve!

Pas dy ditëve punë intensive në shkollën e fshatit e cila me vetiniciativë të bashkfshatarëve,pasi u bë pastrimi dhe parapërgatitja e dyshemeve të klasëve,sot ato janë shtruar me beton ndërkohë rikujtojmë që dje ato u izoluan dhe u lidh armirimi.

009

Përveç bashkfshatarëve të cilët janë në gjendje 24 orë të ofrojnë ndihmë, janë edhe një numër i konsideruar i ndërmarrjeve dhe firmave private të cilët kanë mbështetur këtë iniciativë.Ndërkohë pas premtimit që bëri komuna e Strugës e cila do marrë përsipër financimin e dritareve, edhe gjatë ditës së sotme nuk është konfirmuar një gjë e tillë.

Nga ndërmarrjet private sot së fundi është ofruar ndihmë edhe nga Firma „Pro Univers“ me Pronar Jeton Sinani, firmë e cila ka marr përsipër shtruarjen me pllaka bekaton të sipërfaqes para shkollës si dhe anash saj.Për fotot ,ashtu sikurse në ditët e para është kujdesur Blini Mustafai dhe Urim Jusufi.

001
« 1 von 35 »

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*