Sërish borë, ndërkohë vazhdon problemi me rrymën elektrike!

Është dita e dytë me radhë që banorët e fshatit Kalishtë dhe jo vetëm, që kanë probleme me rrymën elektrike. Gjatë ditës së djeshme rrymë ka pasur me ndërprerje të vazhdueshme deri në orën 18.00 ku pastaj nuk ka pasur më deri në mesnatë.

image

 

 

 

 

wpid-img_0410.jpgAvazii njëjtë ka vazhduar edhe sot  ku për gjatë gjithë ditës rryma vjen e ik, duke shkaktuar edhe probleme nëpër disa shtëpi.

Nga EVN-ja thonë se e gjitha kjo është si rezultat i veprimeve konkrete në teren për të përmisuar rrjetin.

Ndërkohë sikur të mos mjaftonte kjo, është edhe moti i ftohtë shumë me të reshura shiu dhe të borës e cila ka filluar para pak çasteve!

www.kalishti.ch

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*