Dallgët e larta të liqenit shkaktojnë dëme materiale në breg!

Megjithatë dallgët e larta të krijuara gjatë ditës së djeshme nga erërat e forta dhe ngritja e nivelit të ujit mbi maximalen, kanë shkaktuar dëme materiale në breg të liqenit.

« 1 von 5 »

Duke filluar nga Camping Rino dhe deri te kisha në afërsi të hotel Biserit, dëmet janë pothuajse në të gjithë gjatësinë në përmasa të ndryshme si prishja pjesërisht e mureve mbrojtëse të ndërtuara në breg, heqjen pjesërisht të pllakave të betonit, si dhe nxjerrjen e mbeturinave dhe ujit të turbullt me baltë nga shtrati i liqenit.

Fotot janë të bëra gjatë pasdites të sotme nga Urim J.

Admin: Lindim J.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.