Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
StrugaLajm – www.kalishti.ch
Kategorie: StrugaLajm

Lëvizja e PDSH-së strukturohet edhe në Kalishtë!

Dje (27.02.2015) me fillim në orën 18:00 u zhvillua kuvendi zgjedhor i Lëvizjes për reforma në PDSH në nëndegën e Kalishtit. Në atmosferë të ngrohtë, debatiese dhe Demokratike për Kryetar të Nëndegës u zgjodh Nexhmi Mustafi, ndërsa për kuvendar Zarif

Apel:Ndihmoni të gjejmë Uran Kupën!

Apelojmë deri te të githë qytetarët të cilët e lexojnë këtë mesazh që të na ndihmojnë në gjetjen e personit, Uran Kupa i moshës 27 vjeçare, me vendbanim nga Veleshta e Strugës, për vendndodhjen e të cilit nuk kemi asnjë

Komuna e Strugës nis rehabilitimin e rrugës së “kolektorit”

Zyra për Mrrëdhënie me Publikun e Komunës së Strugës ka njoftuar se sot kanë filluar punimet për hapjen, rehabilitimin dhe shtrimin me asfalt të ri e cilësor të rrugës së kanalit  ( kolektorit).“Bëhet fjalë për rrugën që lidh  qytetin e

Struga dhe disa fshatra pa ujë nesër nga ora 11:00-17-00

Gjatë ditës së nesërme (17 shtator)nga ora 11 deri në ora 17 banorët e qytetit si dhe të disa fshtarve që furnizohen me ujë nga Ndërmarrja e Ujësjellësit”Proaqua”nuk do të kenë ujë nioftojnë nga kjo kompani.

Te ”Tregu i Strugës”,do ndërtohet parkingu!

Drejt finalizimit është projekti ideor për zhndërrimin e përdhesës së tregut të gjelbër të qytetit në një garazhë parkimi me kapacitet prej 50 mjetesh motorrike, investim i cili me shumë gjasë do të jetësohet brenda këtij viti.

Getagged mit:
Top