Blog-Archive

Përshumvjet edhe Gëzuar Kurban Bajramin!

Vizitor, miq, bashkatdhetar, mërgimtar të dashur, www.kalishti.ch ju uron të gjithë besimtarëve myslimanë Gëzuar edhe Përshumvjet Kurban Bajramin!

Veröffentlicht in Lajme nga Kalishti, Lajme nga Shoqata-Zvicër

Fillojnë punimet e fasadës, sigurohet dërrasa e zezë, lojra për fëmijë..

Sot kanë filluar edhe punimet e fasadës të shkollës, të cilat do zgjasin përafërsisht deri në 8 ditë. Faqja e murit ku është dera hyrëse do vishet e gjitha me gurë Berati në ngjyrë të kaltër. Gjithashtu edhe ana lindore

Veröffentlicht in Lajme nga Kalishti, Lajme nga Shoqata-Zvicër Getagged mit: , , ,

Rinovimi gati nga fundi. Ndihmon edhe familja e Pajtim Kasamit!

Nga i gjithë rinovimi i shkollës, kanë ngelur pothuajse detajet për tu përfunduar dhe pastrimi. Të gjitha klasët janë shtruar me estrih, korridori edhe zyra gjithashtu. Dyshemeja e zyrës do shtrohet me pllaka, kurse korridori edhe klasët do shtrohen me

Veröffentlicht in Lajme nga Kalishti, Lajme nga Shoqata-Zvicër

E pa besueshme..po renovohet e gjithë shkolla.Mbështetje edhe nga Austria,Gajur Kaba dhe Leku!

Që renovimi të merrte kaq përmasa të mëdha dhe punimet të realizoheshin kaq shpejt,nuk e kishim menduar dhe nuk e kishim besuar as ne që filluam këtë projekt. Kur kujtojmë se e gjitha u nis vetëm për tu renovouar dy

Veröffentlicht in Lajme nga Kalishti, Lajme nga Shoqata-Zvicër

Dita e 5 e punimeve, montohen dritaret plus renovohet edhe një klasë tjetër!

Po shkon gjithçka sipas planit të renovimit të shkollës të Kalishtit. Sot janë montuar pjesërisht  dritaret e jashtme të shkollës dhe nesër pritet që të përfundohet edhe montimi. Mbështetja nga individë dhe firma të ndryshme ka vazhduar edhe sot dhe

Veröffentlicht in Lajme nga Kalishti, Lajme nga Shoqata-Zvicër

Kategoritë e Lajmeve

Kategoritë: