Kalishti
Kalishti

Pas shumë vitesh pritje, shtrohet rruga me asfalt!

Para disa ditëve komuna e Strugës filloj punimet për shtruarjen e 2 rrugëve me asfalt, nga të cilat njërën ka përfunduar pikërisht sot. Bëhet fjalë për rrugën në të cilën nga të dyja anët banojnë familjet Alushi dhe në fund të saj ato Shabani, Elmazi dhe Mustafai.

Paraprakisht është bërë ndërhyje në gjendjen egzistuese të rrugës, duke niveluar atë me zhavorr dhe pastaj shtruarjen me shtresë mbajtëse-përfundimtare prej 6-7 cm.

Lexo më shumë..„Pas shumë vitesh pritje, shtrohet rruga me asfalt!“

Një tjetër aksion nga Bashkësia Lokale!

Kanë kaluar pak më shumë se dy muaj që bashkësia lokale në fshat mundësoi dhe organizoi ndriçimin e dy rrugëve kryesore, dhe më pas ata vazhduan edhe me vendosjen e disa pasqyrave konvekse nëpër disa kryqëzime në të cilat këndvështrimi ishte shumë i vështirë dhe i rrezikshëm për të gjithë shoferët e automjeteve.

Lexo më shumë..„Një tjetër aksion nga Bashkësia Lokale!“