Ankesë dhe pakënaqësi nga bashkëfshatari deri te kryesia e bashkisë lokale!

Në adresën tonë, prej më shumë se 2 javë kanë arritur disa foto dhe një text, në të cilin bashkëfshatari shpreh pakënaqësin e tij lidhur me kryesin e bashkisë lokale, por e drejtuar vetëm në dy persona të cilat sipas tij kanë qëllime dhe përfitime personale.

Është e drejta e gjithsecilit të shpreh pakënaqësin e tij, ashtu sikurse është e drejta e gjithsecilit të gjykoj në qetësi dhe pa ndikim, këtë shqetësim të ngritur.

Fotot dhe tekstin keni mundësi të shihni më posht dhe më pas gjykojeni dhe bëni vlerësimin ashtu siç ju mendoni se është e rrugës të drejtë!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.