Albërim Shabani paguan ushqimin e fëmijëve në shkollën fillore për 6 muaj!

Një gjest human dhe për tu admiruar nga bashkëqytetari ynë Albërim Shabani i cili me vullnet të plot ka shprehur dëshirë që për të gjithë nxënësit dhe arsimtarët/et e shkollës fillore në Kalishtë të paguajë ushqimin të cilin ata e marrin çdo mëngjes nga „Super Qendra“ në Strugë.

Në foto keni mundësi të shihni edhe ushqimin i cili do të dërgohet çdo mëngjes në shkollën tonë.

Në emër të stafit pedagogjik të shkollës dhe kryetarit të bashkisë lokale në fshat Fatmir Dauti, shprehim mirënjohje dhe falenderim për Zt. Albërim Shabani!

Ein Kommentar zu “Albërim Shabani paguan ushqimin e fëmijëve në shkollën fillore për 6 muaj!
  1. Albrim sagt:

    Ju bëfte mir nxënësve të katundit tim dhe suksese ne mesime. Te fala nga Albrim SH.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*