Adi Jusufi i gëdhend emrat e bustit në qendër!

AdiAdi Jusufi i cili është me pushime në Kalisht, ka gjetur kohë të jap kontributin fal prefesionit që ai ushton edhe në mërgim.Të gjitha emrat e veteranëve  që ishin shkruar në bustin e vënë në qendër të fshatit ,ai i gëdhendi me shumë mjeshëtri dhe më pas gdhendjen e mbushi me material special dhe ngjyrë të zezë të shëndritur duke i ndryshuar pamjen bustit e njëkohësisht bëri që busti të marrë një domethënie më të qartë.

Adiu këtë natyrisht që e bëri me vullnetin dhe dëshirën e tij duke kontribuar edhe ai në në ndryshimet që përjeton fshati.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.