Monat: <span>Oktober 2021</span>
Monat: Oktober 2021

Pas shumë vitesh pritje, shtrohet rruga me asfalt!

Para disa ditëve komuna e Strugës filloj punimet për shtruarjen e 2 rrugëve me asfalt, nga të cilat njërën ka përfunduar pikërisht sot. Bëhet fjalë për rrugën në të cilën nga të dyja anët banojnë familjet Alushi dhe në fund të saj ato Shabani, Elmazi dhe Mustafai.

Paraprakisht është bërë ndërhyje në gjendjen egzistuese të rrugës, duke niveluar atë me zhavorr dhe pastaj shtruarjen me shtresë mbajtëse-përfundimtare prej 6-7 cm.

Lexo më shumë..„Pas shumë vitesh pritje, shtrohet rruga me asfalt!“