Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
März 2018 – www.kalishti.ch
Monat: März 2018

Dallgët e larta të liqenit shkaktojnë dëme materiale në breg!

Megjithatë dallgët e larta të krijuara gjatë ditës së djeshme nga erërat e forta dhe ngritja e nivelit të ujit mbi maximalen, kanë shkaktuar dëme materiale në breg të liqenit.

Edhe në Kalisht uji i liqenit del nga shtratit!

Ashtu siç është raportuar gjatë ditës së sotme se uji i liqent të Ohrit është ngritur duke kaluar maximalen e lejuar dhe ka dal nga shtrati i tij në shumë vende si në Ohër ashtu edhe në Strugë, tani kanë

Aksioni anti-drogë në Kalishtë!

Policia të premten mbrëma ka realizuar një aksion në afërsi të fshatit Kalishtë informojnë burime nga policia .Edhe pse nuk jepen detaje aksioni ka të bëjë me parandalimin e tregtisë me drogë .

Ndahet nga jeta mësuesi Ferat Ferati nga Kalishti!

Pas një sëmundje të rëndë, u nda nga jeta mësuesi veteran, Ferat Ferati. Lindi më 09.05.1932 në fshatin Kalishtë të Strugës, ku edhe kryen shkollën fillore, ndërkaq progjimnazin e kreu në Shkollën shtatëvjeçare „Liria“, për të vijuar Shkollën Normale në

Rrëzohet shtylla e kabllove të internetit dhe TV! Kompania në gjumë!

Kanë kaluar disa ditë nga rrëzimi i shtyllës e cila mban kabllot e internetit, TV, telefonit, pjesërisht dritave të fshatit dhe nga askush asnjë reagim. Edhe pse kompania kabllovike e TV Kaltrina në Strugë është informuar për rastin në fjalë,

Top