Monat: <span>Februar 2018</span>
Monat: Februar 2018

Albërim Shabani paguan ushqimin e fëmijëve në shkollën fillore për 6 muaj!

Një gjest human dhe për tu admiruar nga bashkëqytetari ynë Albërim Shabani i cili me vullnet të plot ka shprehur dëshirë që për të gjithë nxënësit dhe arsimtarët/et e shkollës fillore në Kalishtë të paguajë ushqimin të cilin ata e marrin çdo mëngjes nga „Super Qendra“ në Strugë.

Lexo më shumë..„Albërim Shabani paguan ushqimin e fëmijëve në shkollën fillore për 6 muaj!“