Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
Februar 2017 – www.kalishti.ch
Monat: Februar 2017

Si ruhet trofta në liqenin e Ohrit? 

Një video dhe dokumentar i realizuar nga Top-Channel se si ruhet peshku trofta në liqenin e Ohrit.

Bekim Jusufi, hap dyert drejt suksesit per Alban Berishën!

Ka përfunduar edhe një tjetër transferim i sukses’shëm protagonist kryesor i të cilit është Bekim Jusufi. Lojtari i radhës për të cilin është hapur një kapitull i ri suksesi në botën e futbollit është kosovari Alban Berisha i cili ka

Top