Jahr: 2016

Përse kaq shumë zhurmë për asgjë?!

Përse shumë zhurmë për asgjë? Tashmë i madh edhe i vogël në fshat kanë marrë veshë lajmin se Rini Sadiku apo “Camping Rino” e ka blerë (lexojeni mirë E KA BLERË) vendin para shkollës në fshat për të zgjeruar biznesin

„Fshati Kalishtë meriton më shumë“ 

​Zv/ministri i Transportit dhe Lidhjeve i shoqruar nga  drejtori i NP “Rrugët e Maqedonisë” Gajur Kadriu  sot kanë  ndjekur nga afër asfaltimin e rrugës në fshatin Kalishtë .  Rruga Kalisht e cila e lidh me qytetin e Strugës është investim

Vazhdojnë deri në Strugë punimet për asfaltimin e rrugës! 

Kanë vazhduar edhe më tej përgatitjet dhe punimet për asfaltimin e rrugës Strugë-Kalishtë. Gjatë ditës së djeshme duke vazhduar edhe sot.Sipas informacioneve zyrtare,  gërryerja e asfaltit të vjetër në një trashësi prej 3 cm (duheshte 3 cm)  do të bëhet

Fillojnë punimet për asfaltimin e rrugës për në  Strugë! 

Ka filluar dje përgatitja e rrugës për në Strugë,  e cila më pas do të asfaltohet. Fillimisht është parë një makineri i tipit frezë, duke hequr pjesën e sipërme të asfaltit e cila duhej të jetë  3-5 cm, por që

A nuk trupëroheni nga vetja? 

Nuk kam asgjë personale, as me Lindën, as edhe me ndonjë të llojit të saj.. Përkundrazi i dua të tillët, sepse nuk janë fajtor për atë që bëjn.. Ka shumë nga ata që besojn se janë të talentuar, dhe në

Top