Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
November 2015 – www.kalishti.ch
Monat: November 2015

Banorët e Kalishtës, Frëngovës dhe Oktisit duhet të kenë kujdes me ujin e pijshëm!

Sektori për mbrojtje shëndetësore pranë Komunës së Strugës ka apeluar përmes mediave se banorët e fshatrave Kalishtë dhe Frëngovë dhe Oktis duhet të kenë kujdes në përdorimin e ujit për pije.

“Më more peng shpirtin, o Ba!”

Ej babi? Më dëgjon, ty po të thërras? Pse nuk më përgjigjesh? Apo mos ndoshta atje në parajs sillen më mirë se unë?! Hmm, nuk e di cila është arsyeja, por doja vetëm të flas pak me ty… A e

Rrezik për kalimtarët nga shtylla e rrymës e cila mbahet vetëm nga telat!

Rrezik për të gjithë automjetet dhe kalimtarët e rastit të cilët kalojnë rrugën që e lidh Kalishtin me Hotelet Turistike, Radozhdën dhe me rrugën magjistrale për në Shqipëri. Shtylla (shihni foton) në moment mbahet vetëm nga telat e rrymës elektrike

Më në fund mbushen gropat në rrugën e Kalishtit!

Më në fund pas një sërë reagimesh nga ana e qytetarëve të Kalishtit dhe jo vetëm gropat në rrugën magjistrale të liqenit në drejtim të fshatit Kalishtë janë mbushur.Sanimi i gropave nga ana e Ndërmarrjes ”Makedonia Pat”edhe pse i vonuar

(Video)Alsat-M në Kalishtë. Banorët frikë nga përmbytjet,kërkojnë pastrimin e kanaleve!

Banorët e disa fshatrave të Strugës kërkojnë që urgjentisht të fillojë pastrimi i kanalizimeve me qëllim që të mos përsëriten pamjet e vitit të kaluar kur më shumë shtëpi dhe sipërfaqe bujqësore në disa vendbanime ishin nën ujë. Ata thonë

Top