Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
Oktober 2015 – www.kalishti.ch
Monat: Oktober 2015

Rruga Strugë-Kalishtë, një përrallë e njëjtë nga e kaluara!

Rruga magjistrale nga qyteti i Strugës, në drejtim të fshatit Kalishtë,  në disa vende shfaqet e dëmtuar dhe me gropa gjë që  ka krijuar  pengesë për qarkullimin normal të mjeteve.Kjo situatë ka krijuar pakënaqësi të banorët e këtij lokaliteti dhe te

Nga sot ska më probleme me ujin, rezervuari i ri hyn në funksion!

Përfundimisht duke filluar nga dita e sotme, fshati jonë do të furnizohet me ujë nga rezervuari i ri, projekt ky i cili u investua nga mërgimtarët e fshatit.

Top