Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
Juli 2015 – www.kalishti.ch
Monat: Juli 2015

Kujdes: Java e ardhshme edhe më përveluese mbi 40°C

Mot ende më i nxehtë me temepratura edhe mbi 40 gradë Celsius, paralajmëron për javën e ardhshme Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike. “Maqedonia nga e hëna do të jetë nën ndikim të masës ajrore ende më të nxehtë dhe më të

Bekim Jusufi: Një tjetër transfer i radhës si menaxher!

Është kompletuar një tjetër transfer në futboll nga menaxheri Bekim Jusufi, i cili pasditen e sotme ka konfirmuar lajm këtë për www.kalishti.ch!

Nata e Kadrit – Një natë, sa një jetë!

Në emër të Allahut, Mëshiruesit, Gjithëmëshirshmit E si mos ta quajmë natë sa një jetë, kur ajo ka një pozitë madhështore, që bën të tejkalon kufijtë e perceptimit njerëzor, ajo është më e mirë se mijëra momente kohore të jetës

Drini.mk: Kujt i pengon zhvillimi i Kalishtës?

Kalishta, është i vetmi fshat i banuar me shqiptar i cili gjendet në bregun liqenit të Ohrit, por poashtu i vetmi fshat rreth liqenit të Ohrit i cili nuk ka pasur asnjë investim infrastrukturor, apo dicka tjetër në interes të zhvillimit të turizmit,

Top