Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
März 2015 – www.kalishti.ch
Monat: März 2015

Kalishti pajiset me shporta për mbeturina!

Gjatë ditës të sotshme në fshat janë vendosur nëpër vende të posaçme shporta për hedhjen e mbeturinave,të cilat i dërgoj „Shoqata Valët e Liqenit“ nga Zvicra. Shportat janë nga alumini dhe për vet formën që kanë, mundësojnë hedhjen e mbeturinave

Në afërsi të Kalishtit,policia konfiskon rrjeta peshkimi!

Nëpërmjet një njoftimi për media policia informon se ka konfiskuar rrjeta për peshkim në gjatësi deri në 100 metra të cilët ishin hedhur në mënyrë të paligjshme nga peshkatarët në liqen.

Investimi i mërgimtarve për rezervuarin, po shkon drejt finalizimit!

Tashmë punët për rehabilitimin e sistemit të ujësjellësit në fshat janë drejt fundit.Pas investimit të konsiderueshëm të mërgimtarve të këtij Kalishtit që u konkretiuzua me ndërtimin e një rezervuari për akumulimin e ujit të pijshëm tashmë ka mbetur për tu

Top