Monat: Februar 2015

Apel:Ndihmoni të gjejmë Uran Kupën!

Apelojmë deri te të githë qytetarët të cilët e lexojnë këtë mesazh që të na ndihmojnë në gjetjen e personit, Uran Kupa i moshës 27 vjeçare, me vendbanim nga Veleshta e Strugës, për vendndodhjen e të cilit nuk kemi asnjë

Shoferë të automjeteve, tani kujdes rrugët me gropa!

Dimri dhe moti i keq ndoshta nuk është larguar akoma, pasi kjo është çështje e natyrës në të cilën „nuk ka askush të drejtën e ndërhyrjes“, por nëse përkohësisht të reshurat atmosferike dhe moti i keq „është në pushim“, pas

Kujdes:Uji i pijshëm në Kalishtë i rrezikshëm me bakterie!

Në pjesë të ujësjellësit të qytetit në Strugë si dhe në ato të disa fshatrave të rajonit të Strugës mungojnë preparatet dezinfektues,ndërsa ujin të cilin e konsumojnë banorët e fshatrave Morovishtë dhe Kalishtë në drejtimin mikrobiologjikë është i ndotur kanë

Ndryshime si rezultat i faktorit „njeri“..

Fotoja flet më shumë se 100 fjalë dhe tek e fundit çdo fjalë do ishte e tepërt. Është një periudhë dhe interval kohor 4 vjeçar dhe „faktori njeri“ është përgjegjës për secilin ndryshim në jetën e përditshme!

Bekim Jusufi, menaxheri i ri nga Kalishti që hap dyert për telentët e rinj në futboll!

Bekim Jusufi nga fshati Kalishtë i Strugës (28 vjet) i cili prej vjetësh jeton në Wien të Austrisë, hynë së fundi në botën e menaxherëve evropian. Bekimi ka lindur dhe pothuajse është rritur në Kalishtë,në një familje e cila ka

Top