Monat: Februar 2015

Lëvizja e PDSH-së strukturohet edhe në Kalishtë!

Dje (27.02.2015) me fillim në orën 18:00 u zhvillua kuvendi zgjedhor i Lëvizjes për reforma në PDSH në nëndegën e Kalishtit. Në atmosferë të ngrohtë, debatiese dhe Demokratike për Kryetar të Nëndegës u zgjodh Nexhmi Mustafi, ndërsa për kuvendar Zarif

Lajmërim: Ja fshatrat e Strugës që do kenë kufizime nga EVN!

Për shkak të punimeve për përmirsimin e rrjetit furnizues me energji elektrike, nesër nga ora 09 : 00 – 16 : 00, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Si u ndalua ” peshkimi” për shqiptarët e Kalishtit(Foto)

Liqeni dhe peshkimi në jetën e shtatëdhjeteshtatë vjecarit, Mensur Lebiti, ka lënë gjurmë te thella në rrugëtimin e tij jetësor, dhe kur i duhet të flasi për to, ai me pasion dhe me një stil si një romancier i mirë

Krasta e Kalishtës: Kështu do të shëndrrohet në zonë turistike! (20 Foto)

Ashtu siç ju kishim informuar edhe në ditët e kaluara,kjo zonë turistike duhet të shtrihet në një hapësirë prej 14 hektar. Në kuadër të këtij kompleksi turistik janë paraparë  hotele ,apartamente, vila me një kapacitet prej rreth 1.000 dhomash për

Krasta do të shëndrrohet në zonë turistike!

Nëse gjithcka shkon sipas parshikimeve të autoriteteve ”Krasta” e fshatit Kalishtë në Strugë që ndodhet në afërsi të liqenit do të shëndrrohet në një zonë zhvillimore turistike me hotele dhe shtëpi pushimi.

Top